DOWNLOAD HET GRATIS STAPPENPLAN

Heb jij er last van dat je niet efficiënt werkt en daardoor geen rust ervaart? Je wilt iets veranderen maar je weet niet hoe?

Wil jij meer rust en balans creëren voor jezelf?

In mijn stappenplan ‘Van chaos naar balans’ ontvang jij GRATIS  7 praktische tips die jouw productiviteit gaan verhogen.

Stappen die gaan over: mindset, focus, structuur

Schrijf je nu in en je ontvangt mijn stappenplan waarmee je direct van start kan gaan!

Je ontvangt na inschrijving van ons een e-mail ter bevestiging van je inschrijving en ben je akkoord met de privacyverklaring. Vervolgens ontvang je daarna een email met een link naar het Gratis Stappenplan. 

Let op controleer, indien je deze mails niet in je inbox ontvangt, je ongewenste email map in je mail programma.

Van chaos naar overzicht en grip op het werk. Dat is waar ik vrouwelijke klanten bij help.
Vrouwen die moeite hebben met plannen, organiseren en prioriteren. Vrouwen die altijd alle ballen in de lucht willen houden, succesvol willen zijn, maar daardoor zichzelf compleet uit het oog verliezen. Geen overvolle mailbox, ellenlange to-do-list en een hoofd vol gedachten meer. Nee, ik zorg ervoor dat je een helder overzicht van je taken en prioriteiten hebt. En dat ook houdt.

 

Ik ben Tanja Egbers. Gek op cappuccino én op orde en structuur. Werkzaam als trainer voor time- en mailmanagement en als ervaren Personal Assistant. Ik ben een stressbestendige spin in het web die houdt van aanpakken en van orde. En die anderen helpt om ook weer grip op hun agenda, mailbox en werk te krijgen. Anderen begeleiden om in minder tijd meer gedaan te krijgen – dat is wat ik doe.

Let's Connect

Waar kan ik jou bij helpen?

Een keer samen een cappuccino (of iets anders) drinken? Leuk! Ik maak graag kennis met je om te bespreken wat ik voor jou kan doen.

Neem contact met me op! Dan praten we vrijblijvend verder.

LET'S CONTACT