Cursus Outlook

Krijg grip op je mailbox

Word jij geleefd door je inbox? Je inbox stroomt elke dag vol met e-mails en CC’s. Daarmee raakt je hoofd binnen een mum van tijd minstens zo vol. Je bent veel tijd kwijt aan het beantwoorden van e-mails en je agenda overstroomt razendsnel. Ben je voor je gevoel de hele dag aan het mailen? En ben je het zat om tien ballen tegelijk in de lucht te houden? Met een hoge werkdruk en stress tot gevolg?

Dat moet toch handiger kunnen?

Jazeker !

Hoe je dat doet? Dat leer ik je bij de cursus Outlook.

Leer slimmer werken met Outlook

Ik leer je om je niet meer in paniek te raken door nieuwe mailtjes. Werk slimmer, niet harder! Daar help ik je bij door je met handige trucs en tools te leren om slim en efficiënt te werken met Outlook. Ik zorg ervoor dat jij tijd overhoudt, betere keuzes maakt, minder stress ervaart en meer rust en werkplezier hebt. Daar heb jij nu en in de toekomst profijt van.

Wat ga je leren ?

Wat in deze cursus Outlook aan bod komt, hangt vooral af van jouw behoeften. Elke training is op maat en begint daarom met een quickscan. Waar loop jij tegenaan? Wat weet je al? Wat wil je nog verbeteren? Geen zorgen: ik ga je geen dingen uitleggen die je al weet. Ik kijk precies waar ik jou bij kan helpen. Dat is waar we mee aan de slag gaan.

Verwacht vooral geen saaie training waarin ik je alleen wat knoppenuitleg geef. Nee, ik ga voor een praktische insteek. Ik geef je handige tips, stappenplannen en slimme werkbladen in handen. Zo leer ik je e-mails koppelen aan acties, krijg je van mij een slim beslisschema en help ik je en takenoverzicht op te stellen. Ook snelle stappen, een standaard aanpak en slimme trucs komen aan bod. Alles wat je leert, kun je direct toepassen! Daar kun je heel wat tijd (en stress) mee besparen.

Praktische info
 • Je kunt deze cursus Outlook individueel boeken of voor een kleine groep.

 • De intensieve 1-op-1-trainingen bestaan uit één dagdeel begeleiding. Bij kleine groepen duurt de training langer.

 • Voor de training heb je niets nodig. Of nou ja, een goed humeur zou mooi zijn. Verder heb je alleen een laptop nodig met een recente versie van Microsoft Office of Office 365.

 • Alle werkbladen, handige tools en inzichten krijg je van mij.

 • Voor de training stel ik aan de hand van de quickscan een plan van aanpak voor je op.

 • Mijn tools kun je ook op de lange termijn toepassen. Zo gaan we voor blijvend effect!
Wat levert de cursus Outlook je op ?

Na afloop van de cursus Outlook …

 • ervaar je minder stress, meer overzicht en een duidelijkere focus.

 • ken je een handig systeem om efficiënter met je mailbox om te gaan.

 • word je niet meer geleefd door je inbox. Je bent zelf weer de baas over je agenda.

 • heb je helder hoe je je prioriteiten kunt bepalen. Je hoeft niet meer alles tegelijk.

 • weet je hoe je slim met CC-mails omgaat.

 • ken je handige functies en tools, waardoor je slimmer werkt.

 • en weet je hoe je de grip op je mailbox ook in de toekomst behoudt.

 • en je leert diverse planningsystemen te koppelen.

Kortom, van deze training heb je je leven lang profijt. Een overvolle mailbox? Die is voorgoed verleden tijd. Net als een structureel overvolle agenda.

Jouw investering

€ 385,- exclusief 21% btw inclusief klein kantoor­materialen, reiskosten en 1 uur reistijd. Deze sessie duurt 1 dagdeel en is inclusief een telefonische intake. Na afronding van het traject een extra bonus! Een follow up gesprek via teams ter waarde van € 79,-

Let's Connect

Wil jij ook minder stress en meer focus?

Ben jij benieuwd hoe jij minder tijd aan Outlook kunt besteden? En hoe jij weer rust en ruimte kunt vinden in je werk? Vraag dan gratis een offerte bij mij aan voor de cursus Outlook.

LET'S CONTACT